Home Page

Ave.

Úgy gondoltam, tartsunk mindent egy helyen és mindenki számára hozzáférhetően, és erre az Obsidian Portal oldala tűnt a legegyszerűbb megoldásnak. Kis magyarázat a lehetőségeinkhez:

Adventure Log

Grafománoktól örömmel veszem, ha a karaktereik szemszögéből időnként rövid szösszeneteket tesznek közzé a velük történt eseményekről; ez nekem GM-ként komoly visszacsatolást jelent, ugyanis nem csak az fontos, a játékosokat hogy érinti a saga, hanem az is, a karakterekben hogy csapódnak le a történtek. A dolog természetesen, mivel megterhelő lehet, nem kötelező, csak nagyon tudnék neki örülni :)=

Wiki

Ezt elsősorban én fogom szerkeszteni, ide töltök fel mindenféle anyagot, ami a játékosok/karakterek számára érdekes lehet. Bővebben ott.

Characters

Ide elsősorban az NPC-k publikus dolgai kerülnek majd fel, de ha gondoljátok, a PC-k is elférnek :]=

Forums

Ezt kiderült, hogy nem fogjuk használni, mert csak premium membershippel elérhető.

Maps

Megint egyértelmű, amint össze tudok rakni egy értelmes térképet Obří Hrad környékéről, felkerül.

Comments

Amennyire látom, ez afféle általános anyázda, nevezzük ki flame-topicnak :D=

Az egészet nyilván annyira akarom (ki)használni, amennyire ti is szükségét érzitek, de aránylag praktikusnak látom. Ha beindul a saga, akkor szerintem nem árt, ha egy helyen megtalálható minden szükséges információ, és így a változásokat is könnyebb lesz követni, mint ha mindenki magának jegyzetelget.
Most még a fejlesztési/feltöltési fázis van, de remélem, hamarosan üzemkészek leszünk :]=

Home Page

Arx Gigantium icke